Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

   

Theater regie rondom Groningen

Hans Elbersen deed in 2017 regie voor de concertvoorstelling ‘Passie & Romantiek’ van Stichting Sarastro (oktober-december 2017) en regie van de musical ‘Anatevka’, een samenwerkingsproject van Vereniging Muziektheater Stadskanaal en Vereniging Pro Burletta uit Hoogezand (februari/maart 2018), beide met vele amateurspelers en –zangers onder professionele begeleiding en met professionele musici (zie stichtingsarastro.nl).

Hans regisseerde voor vier spelers van Theatergroep Amuse de eenakter ‘Bezoek’ van Rogier Schippers voor het Eenakterfestival ’30 Minuten Los’ en stond in de eindronde in Theater Van Beresteyn.
 

Hans inhuren

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren