Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

   

Theater en regie: rondom Groningen

Hans Elbersen regisseerde de afgelopen 20 jaar vele amateurverenigingen, (muziek)theaterproducties, voorstellingen en concerten in de regio ZO Groningen en daarbuiten; naast projecten van externe opdrachtgevers (Occis, Herstel van de Toekomst, Scènes uit het leven van Mozart, Anatevka) maakte hij ook een aantal eigen producties onder de vlag van zijn eigen Stichting Amuse Theaterproducties:

  • Gesmolten Hart (The American Dream, Edward Albee), eenakter
  • Burgermans Bruiloft (naar Bertolt Brecht) met liederen van Kurt Weill, zangers en Ensemble Amuse, muziektheater
  • Wat u wilt (As you like it, Shakespeare)
  • Het Bloedbad van Bourtange (naar Het Bloedbad van Pendon, Alan Ayckbourn) met Ensemble Amuse
  • Schrijf me in het Zand (Inez van Dullemen) 

Daarbij kiest hij graag muziektheater als vorm en begeleidt de spelers vanuit hun eigen kracht: elke acteur is uniek en een rijke bron, die kan worden aangeboord; het vermogen tot improvisatie is essentieel voor een acteur en in iedereen aanwezig. Elke situatie, elke tegenspeler is een aanbod, waartegen 'JA' gezegd kan worden!

Zijn voorstellingen zijn beeldend, muzikaal en doordacht, met zeggingskracht en humor.

Hans kan worden ingezet als acteur, componist/tekstschrijver, regisseur en/of artistiek leider. 

 

Hans inhuren

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren