Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

   

Projectleiding & management in Zuid-Oost Groningen

Hans Elbersen is van acteur en theatermaker uitgegroeid tot cultuurondernemer.

* Naast theaterprojecten en opdrachten als fondsenwerver voor het culturele veld was hij tussen 2012-2017 manager van de Algemene Muziekschool Oost Groningen en - na de overgang die instelling naar Cultuurhuis De Klinker in Winschoten - van het Kunstencentrum daar. Hij was iin die functie tevens nitiator en projectleider van het eerste Tellerlikker Festival in 2015, Oldambster cultuurmarkt en start van het culturele seizoen.

* Voor Oldambt Cultuur was Hans projectcoördinator van het kunstevenement Rondom Waalkens, en voor Stichting Bevlogen Aarde was hij zakelijk coördinator van het project ‘A7 wordt Art7’ van begin 2018 tot eind 2019.

* Tot 1 november 2020 werkte hij als interim-manager van Muziekschool Hunsingo & Theaterschool Wonderboom in Bedum en bereidde mede vanuit die functie de totstandkoming van het Cultuurcentrum Hogeland per 1 januari 2021 voor.

Project(bege)leiding nodig? Neem contact op. via onderstaande link. Per opdracht of traject kunnen prijsafspraken worden gemaakt.
 

Nieuwe opdracht

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren