Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

   

Projectleiding in Zuid-Oost Groningen

Hans Elbersen in een cultuurondernemer in hart en nieren. Zo was Hans hoofd van de Algemene Muziekschool Oost Groningen en begeleidde de overgang van die instelling naar Cultuurhuis De Klinker. Hij was daarnaast projectleider van het Tellerlikker Festival, een culturele en culinaire markt voor Oldambt, in samenwerking met De Stichting Marketing Oldambt en De Klinker.

Voor Oldambt Cultuur was Hans projectcoördinator van het kunstevenement Rondom Waalkens. Sinds dit jaar is hij voor Oldambt Cultuur zakelijk coördinator van het project ‘A7 wordt Art7’ (zie ook oldambtcultuur.nl). 

Heeft u project(bege)leiding nodig? Neem contact op met Hans. Per opdracht of traject kunnen prijsafspraken worden gemaakt
 

Nieuwe opdracht

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren