Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

    

Fondsenwerving in provincie Groningen

Hans Elbersen werft de fondsen voor bijvoorbeeld theaterprojecten en grote beeldende kunstprojecten. Zo was hij o.a. in 2015 en 2016 fondsenwerver van het Tellerlikker Festival, een culturele en culinaire markt voor Oldambt, in samenwerking met De Stichting Marketing Oldambt en De Klinker. Hans heeft diverse ingangen bij deze fondsen en zal hier de aanvraag indienen en het contact onderhouden. Hij schrijft mee aan het projectplan en de begroting, en biedt daarnaast financiële begeleiding. 

Per opdracht of traject kunnen prijsafspraken met Hans worden gemaakt. Hij kan tevens deelnemen in het geheel als zakelijk projectleider.
 

Samenwerken

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren